Vem är Nail-Rich studio?

Nail-Rich Studio har varit i drift sedan 2009 i Thailand och har varit etablerat i Sverige sedan 2011.

Jag heter Pat och är stolt över att vara en internationellt utbildad och certifierad nageltekniker. Jag har också specialiserat mig på nagelkonstdesign och jag har drivit Nail-Rich Studio i över ett decennium nu.

Extraordinära upplevelser

Jag är expert på att göra naglar, till exempel nagelförlängning, fransk manikyr, glitter, färg, nagelförstärkning, påfyllning, konstnaglar, dekorationer, 3D och stenar. Jag använder gellack, gelé och akryl för att skapa fantastiska naglar som du alltid har drömt om. Jag är alltid uppdaterad med den senaste tekniken för att kunna erbjuda de nyaste modellerna och designer. Jag gör allt inom naglar, inklusive nagelförlängningar, nagelförstärkning, påfyllningar, nagelvård, manikyr, pedikyr och olika designer samt dekorationer. Med andra ord, jag gör allt som har med naglar att göra.

Min kärnvärden

Som nagelteknolog är det viktigt att vara noggrann, tålmodig och ha en känsla för estetik. Jag är kreativ och älskar att ta mig an mina kunders önskemål om hur de vill ha sina drömnaglar. Utöver det har jag även goda kommunikationsfärdigheter och är lyhörd för att kunna förstå och uppfylla mina kunders önskemål. Jag är ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna i nagelbranschen. Det är även viktigt för mig att ha god kännedom om olika material, verktyg och produkter som används vid nagelbehandlingar. På salongen har jag goda hygien- och säkerhetsrutiner för att säkerställa en trygg och ren arbetsmiljö för både mig och mina kunder. Det är viktigt för mig att ha goda yrkesfärdigheter och att ha en lojal kundbas – vilket jag eftersträvar genom att alltid erbjuda en utmärkt kundservice.

Hos mig blir ni alltid nöjda.
Det kan jag lova!

Rulla till toppen